Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Canon Medical Systems Corporation представила нову преміум-систему 1.5T МРТ Vantage Orian


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Відень, Австрія, 1 березня 2018 р. –  компанія Canon Medical Systems Corporation оголосила про випуск нової преміум-системи 1.5T МРТ Vantage Orian. Вперше Vantage Orian був представлений на Європейському конгресі радіології (ECR) у Відні, Австрія, що пройшов з 28 лютого по 4 березня 2018 року. Vantage Orian є однією з перших великих оновлень модельного ряду Canon Medical Systems з часу офіційної зміни назви компанії – 4 січня 2018 р. (до цього часу – Toshiba Medical) і являє собою великий крок у преміум-клас на ринку 1.5T апаратів, а також нові технології, призначені для підвищення продуктивності, підвищення комфорту пацієнта та діагностичної клінічної значущості для користувачів та пацієнтів.

На додаток до поточного модельного ряду МР томографів, (1,5 Тесла (1,5Т) Vantage Titan з широким отвором і Vantage Elan зі стандартним) Vantage Orian 1,5 T представлятиме Canon Medіcal в преміальному сегменті ринку.

Завдяки новій градієнтній системі, яка забезпечує максимальну амплітуду – 45 мТ/м, у поєднанні зі швидкістю наростання 200 Т/м/с, що підвищує високу роздільну здатність та якість дифузійних зображень, Vantage Orian пропонує високу продуктивність в отриманні якісної діагностики.

Використовуючи технологію, що була перенесена з 3T апаратів, Vantage Orian пропонує клієнтам, лікарям та пацієнтам високотехнологічний продукт. Технологія PURERF та технології Gradient Saturn, що використовуються компанією Canon Medical System, забезпечують стабільну якість зображення та підвищують співвідношення сигнал / шум (SNR) до 38%.

Vantage Orian пропонує цілий ряд нових технологій, наприклад Rapid Scan (швидке сканування) та Easy Tech (техніки спрощеного сканування), які скорочують час сканування та допомагають вдосконалити робочий процес. Перероблений інтерфейс користувача та стіл, що може бути від’єднано, забезпечують безперервний процес сканування. Нові програми, такі як Multiband SPEEDER, скорочують час сканування (прискорення SPEEDER забезпечує високу кардіальну кінетику та перфузійну візуалізацію з вільним диханням), та забезпечують поліпшення таких протоколів, як високочастотна дифузійна томографія (HARDI).

Vantage Orian також пропонує одну з найменших площ встановлення у своєму класі та низький рівень енергоспоживання, що знижує загальне споживання енергії МР системою на 21%. Надійна система оснащена чудовими програмами технічного обслуговування, які задовільнять потреби любих лікарень.

Відсутність занепокоєння у пацієнта є ключовим фактором успішного МР томографу, і Vantage Orian піклується про це з провідними технологіями безшумного сканування (Pianissimo Zen) та широкомасштабним віртуальним театром (MR Theater), який розраховано на 71см діаметру тонеля.

На радіологічному конгресі у Відені, де був представлен цей МР томограф, було заключено перший контракт на встановлення цієї системи в Європі.

Джерело інформації: https://eu.medical.canon/canon-medical-systems-enters-premium-1-5t-mri-market-new-vantage-orian/?utm_source=Social%20Media&utm_medium=Posting&utm_campaign=PR