Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Canon Medical Systems Europe завершує придбання компанії DelftHold B.V.


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Зутермер (Zoetermeer), 11 січня 2018 року – Компанія Canon Medical Systems Europe B.V. сьогодні оголошує про зміну права власності на компанію DelftHold B.V. після придбання цієї компанії у Canon Europa N.V. Обидві компанії зможуть розвиватися, спираючись на свої сильні сторони та матимуть чудові можливості для розширення асортименту, удосконалення систем, технологій та послуг для європейського ринку.

«Працюючи вже понад 70 років, компанія DelftHold здобула визнання як цінний бренд у медичній галузі. Залучення її персоналу та продукції стане суттєвим додатковим ресурсом для компанії, – зазначив Марк Холмшоу (Mark Holmshaw), виконавчий директор та президент компанії Canon Medical Systems Europe,– І це не лише тому, що компанія вважається надійним партнером для своїх клієнтів, а й завдяки її інноваційним розробкам. Такий професійний підхід узгоджується з нашою філософією «Made for Life» («Зроблено для життя»)1».

«Для створення нової компанії «Canon Medical Systems» в Європі зараз як раз найбільш вдалий час, а це дозволить нам об’єднати таланти та ресурси обох компаній,– сказав Марсель Лантінга, генеральний директор (Marcel Lantinga) компанії DelftHold,– В рамках нової організації, працюючи разом, ми зможемо стати набагато сильнішими в усіх сферах бізнесу та принести більше користі нашим клієнтам, і я з нетерпінням очікую на цю подію».

Примітки:
1. «Made for Life» («Зроблено для життя») є торговим знаком корпорації Canon Medical Systems.

Контакти
1. Серж Беккерс (Serge Beckers) – Wisse-Worldcom (serge.beckers@wisse-worldcom.nl | +31 26 443 15 23)
2. Шаян Хан (Shayan Khan) – керівник відділу електронного маркетингу та зв’язків з громадськістю, Canon Medical Systems Europe (shayan.khan@eu.medical.canon | +31 622 78 70 50)
3. Джек Дж.Ф. Хугендурн (Jack J.F. Hoogendoorn) – старший менеджер з маркетингу, Canon Medical Systems Europe (jack.hoogendoorn@eu.medical.canon | +31 6 51 86 11 92)

Про компанію Canon Medical Systems Europe
Компанія Canon Medical Systems Europe, є частиною групи компаній Canon Group, з головним офісом у Зутермері (Zoetermeer), Нідерланди. Компанія просуває, продає, займається дистрибуцією та обслуговуванням радіологічних та серцево-судинних систем, включаючи КТ, МРТ, УЗД, рентгенівське та інтервенційне рентгенівське обладнання. Додаткову інформацію ви зможете отримати на веб-сайті Canon Medical Systems Europe: https://eu.medical.canon

Про корпорацію Canon Medical Systems
Корпорація Canon Medical Systems пропонує повний спектр діагностичних медичних рентгенорадіологічних рішень, включаючи КТ, рентген, УЗД та МРТ, по всьому світу. Відповідно до нашої філософії «Made for Life» («Зроблено для життя»), пацієнти є основою всього, що ми робимо. Наша місія полягає в тому, щоб надати медичним фахівцям рішення, які зможуть допомогти їм в роботі, спрямованій на поліпшення здоров'я та благополуччя пацієнтів у всьому світі. Наша мета полягає в наданні кращих медичних рішень для пацієнтів завдяки відмінним функціональним характеристикам, зручній роботі та безпеці нашого обладнання.

У Canon Medical Systems ми працюємо пліч-опліч з нашими партнерами – медичними, академічними та науковими громадами. Ми будуємо відносини на основі прозорості, довіри та поваги. Разом ми прагнемо створити передові рішення для медичної галузі, направлені на покращення якості життя. Додаткову інформацію ви зможете отримати на веб-сайті корпорації Canon Medical Systems: https://global.medical.com

Про DelftHold BV
Компанія DelftHold BV спеціалізується на впровадженні інноваційних ІТ-рішень в галузі охорони здоров'я, (виробництві) цифрових рентгенівських систем, системній інтеграції та сервісі для різноманітних спеціальних систем для відділень радіології. До складу DelftHold BV входять компанії Rogan-Delft та Oldelft Benelux з офісами в Нідерландах та Бельгії. DelftHold є частиною Canon Group, оскільки її було придбано компанією Canon Europa NV у 2012 році. Додаткову інформацію ви зможете отримати на веб-сайті DelftHold BV: www.delftdi.com