Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Компанія Canon оголошує про зміну корпоративної назви корпорації «Toshiba Medical Systems Corporation» на «Canon Medical Systems Corporation»


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

ТОКІО, 4 січня 2018 року – Canon Inc. та Canon Medical Systems Corporation сьогодні оголосили про зміну офіційної корпоративної назви (торгової назви) «Canon Group Toshiba Medical Systems Corporation» на «Canon Medical Systems Corporation» (надалі – «Canon Medical Systems»).

З моменту входження до складу групи компаній Canon у грудні 2016 року компанія «Canon Medical Systems» здійснила необхідні процедури з метою отримання регуляторного схвалення для інтеграції з Canon Group та зміни назви компанії у відповідності до національних або регіональних законів стосовно лікарських засобів та виробів медичного призначення. Canon оголошує, що ці процедури було пройдено, і від сьогодні зміна назви компанії набирає чинності.

З моменту заснування у 1930 році, «Canon Medical Systems» у співпраці зі своїми клієнтами по всьому світу запровадила ряд «перших у світі» та «перших у Японії» медичних систем. За допомогою мережі продажів та сервісу, «Canon Medical Systems» здійснює діяльність по всьому світу, пропонуючи діагностичні рентгенорадіологічні системи приблизно в 140 країнах та регіонах.

Компанія Canon вперше вийшла на ринок медичного обладнання у 1940 році, розробивши першу непряму рентгенівську камеру, вироблену в Японії, і, використовуючи власні передові технології візуалізації, на сьогодні компанія виробляє таке обладнання, як цифрові рентгенівські системи візуалізації та комп’ютеризовані офтальмологічні пристрої. З моменту свого заснування компанія залишається відданою справі створення медичного обладнання та продовжує зміцнювати свій бізнес з метою сприяння розбудові безпечного суспільства.

Завдяки інтеграції з групою компаній Canon Group, «Canon Medical Systems» – згідно з корпоративною філософією Canon Group «kyosei» (спільна діяльність заради колективного добробуту) та власного гасла компанії «Зроблено для життя» (Зроблено для партнерства, Зроблено для пацієнтів, Зроблено для вас.) – буде продовжувати розширення з метою подальшого зростання підрозділу медичного обладнання компанії Canon Group та сприяння поліпшенню охорони здоров'я в усьому світі.

Про корпорацію Canon Medical Systems
Корпорація Canon Medical Systems займається розробкою та виробництвом діагностичних рентгенорадіологічних систем, включаючи КТ, МРТ, УЗД, рентгенівські системи та клінічні лабораторні системи, і поставляє їх у близько 140 країн та регіонів світу, пропонуючи технології швидкого діагностування та лікування хвороб на ранніх стадіях. Під гаслом «Зроблено для життя» (Зроблено для партнерства, Зроблено для пацієнтів, Зроблено для вас.) компанія «Canon Medical Systems» робить суттєвий внесок у процес управління лікарнями та надає різноманітні системи і послуги, що сприяють більшій пацієнт-орієнтованості системи охорони здоров’я та її послуг.

Назва компанії: Canon Medical Systems Corporation
Президент і виконавчий директор: Тошіо Такігучі (Toshio Takiguchi)
Адреса головного офісу: 1385 Shimoishigami, Otawara-shi, Tochigi, Japan

Більш детальну інформацію можна отримати: Карл Брудер (Karl Bruder) (тел.: 03-5482-8055; факс: 03-5482-5130; e-mail: bruder.karl@canon.co.jp) або Девід Келлі (David Kelly) (тел.: 03-5482-8058; факс: 03-5482-5130; e-mail: kelly.david@canon.co.jp)

https://global.medical.canon/