Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

МР томограф Vantage Galan з індукцією поля 3 Тесла та новою градієнтною системою Saturn X успішно пройшов атестацію в FDA


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Тепер у лікарів є доступ до більшості надсучасних неврологічних і серцево-судинних досліджень завдяки Vantage Galan ™ 3T XGO Edition від Canon Medical Systems.

Оснащений новим градієнтом Saturn X, система може забезпечити до 30 відсотків покращений сигнал (SNR) для дифузійно- зважених зображень (DWI), що призводить до більш високої роздільної здатності нейрофізичних зображень, ніж пропонувалося раніше. Система дозволяє послідовно проводити кількісний аналіз і серцеві дослідження з меншим часом затримки дихання та поліпшеним комфортом пацієнта.

Galan 3T XGO Edition пропонує швидку, разом з тим, комфортну та якісну діагностику неврологічних патологій, а також забезпечує швидке зображень з вищою роздільною здатністю, завдяки технологіям PURERF та градієнтам Saturn. Це, в поєднанні з можливістю створити власний протокол клінічного дослідження, дає змогу швидко та якісно провести сканування за безліччю неврологічних потреб за менш ніж п'ять хвилин часу пацієнта!

Нове програмне забезпечення, що поставляється разом із системою, також пропонує технологію MultiBand SPEEDER, яка дозволяє одночасно отримувати кілька зображень, зменшуючи результуючий час сканування до двох разів.

Galan 3T XGO також забезпечує покращені можливості в кардіології, включаючи картування T1, яка використовує новий тип послідовності – MOLLI (MOdified Look-Locker Inversion recovery), що базується на техніці інверсія-відновлення та дозволяє лікарям отримати повну кількісну характеристику тканин міокарда протягом одного акту затримки дихання.

Система Phase Sensitive Inversion Recovery (PSIR) при скануванні серця забезпечує покращений контраст у фазі відстрочено контрастування та усуває потребу в сканування для визначення часу інверсії (TI). Це дозволяє проводити серцеві дослідження за меншу кількість актів затримки дихання та більшим рівнем комфорту пацієнта.

Джерело інформації: https://goo.gl/kohWP7