Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Підсумки 6-го Національного конгресу з міжнародною участю Радіологія в Україні 2018


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Минулого тижня 28–30 березня у конференц-холі "Ірпень" пройшов VI національний конгрес із міжнародною участю "Радіологія в Україні 2018", який зібрав рекордну кількість учасників.

Генеральним партнером Конгресу традиційно виступила компанія ІНМЕД УКРАЇНА, яка є офіційним дистриб’ютором світового бренду Canon Medical Systems (раніше Toshiba Medical Systems) в Україні.

28 та 29 березня компанія Canon Medical Systems провела майстер-класи на робочій станції Vitrea, у яких взяли участь більш ніж 50 радіологів із різних міст України. Фахівці з Нідерландів Evelien van Mierlo-van Dijck та Cees Verlooij  презентували унікальні можливості програмного забезпечення для візуалізації та аналізу в кардіології, онкології та нейрорадіології. 

Говорячи про переваги роботи на станції Vitrea, голландські фахівці підкреслюють інтуїтивний інтерфейс, простоту та швидкість отримання навичок роботи з нею. Користувачі за короткий час відчувають усі плюси використання Vitrea – зручне  налаштування, автоматизацію багатьох процесів, високу швидкість обробки інформації та підготовки висновків. 

Evelien van Mierlo-van Dijck звертає увагу на те, що Vitrea може підтримувати різні модальності: КТ, МРТ, ПЕТ КТ, дані ангіографії. Cees Verlooij із задоволенням відзначив велику кількість учасників і достатньо високий рівень їх підготовки. Тому на майстер-класах увага акцентувалася  на програмному забезпеченні найбільш просунутого рівня – перфузії органів тіла та кардіовізуалізації. Тим, хто тільки починає знайомство з Vitrea, слід стартувати з більш простих досліджень, наприклад судин і головного мозку.

Після майстер-класів ми поспілкувалися з його учасниками. Всі були дуже задоволені і форматом проведення,  і поданням матеріалу, і обсягом отриманої корисної інформації.

Віктор Ковчун, лікар-рентгенолог Сумської обласної клінічної лікарні, у своїй практиці не зустрічався з робочою станцією Vitrea. Він працює із системами Toshiba Aquilion 16 та іншого виробника. Актуальність участі в майстер-класі Віктор пояснює тим, що найближчим часом у приватній клініці запускається 80-зрізовий апарат Aquilion™ PRIME. Використання сучасних технологій КТ у комплексі з робочою станцією Vitrea при КТ-коронарографії та КТ-перфузії дозволить на ранніх стадіях виявляти патологічні новоутворення, патологію серцево-судинної системи. Це дуже важливо для міста, де поки ще немає обладнання і технологій такого рівня.  

Катерина Барська працює у приватному медичному центрі в Києві, вже має невеликий досвід роботи із системою Vitrea, проте перфузією не займалася. Тому для неї дуже важливою та своєчасною була інформація саме про перфузію, а також про технічні особливості обробки інформації. В медичному центрі, де працює Катерина, встановлено найпотужніший КТ-апарат Aquilion ONE  та систему VES (Vitrea Enterprise Suite).

 

Також хочемо відзначити двох молодих радіологів Andrii Gurando та Ivanna Hrysenko, які виступали з доповідями в англійській секції конгресу та отримали від генерального партнера компанії ІНМЕД УКРАЇНА  сертифікати на навчання за кордоном на 7th Prague European Tutorial of Radiology PETRA 2018. Вітаємо переможців та бажаємо успіхів!

Ми були раді побачитись на конгресі з нашими колегами та партнерами! До зустрічі!