Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

2017 RSNA виставка обладнання: Рентген/Ангіографія


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Цього року на щорічному конгресі Радіологічного товариства Північної Америки (RSNA) компаніяToshiba Medical, що входить в групу компаній Canon, представить наступне діагностичне обладнання та технології.

Ultimax-і

Мультифункціональна рентгенгенівська система Ultimax-і, що спрощує виконання комплексних процедур в рентген кабінеті. 

Компанія Toshiba Medical представить універсальну систему Ultimax-і™ на виставці RSNA саме тому, що ця рентгенівська система надає широкі можливості лікарям оперативно проводити дослідження, діагностику та інвазивне лікування в одному кабінеті на одній і тій же системі. Ця система збільшує діагностичні можливості медичного закладу, оскільки призначена для рутинних рентгенологічних досліджень, дослідження шлунково-кишкового тракту, гінекологічних/ урологічних, інтервенційних радіологічних та ангіографічних процедур.

Ultimax-і забезпечує повноцінне покриття завдяки плоскому детектору розміром 43 см х 43 см з отриманням зображень високої роздільної здатності. Для того, щоб дослідження були якомога безпечнішими та ефективнішими, такий великий детектор поряд з іншими функціями управління дозою надає можливість лікарям зменшувати необхідність виконання повторного знімку.

Як багатофункціональна універсальна система, що складається з С-арки та столу, що обертаються, Ultimax-і оснащена інтуїтивно зрозумілим повноцінним пультом керування: локальним в кімнаті досліджень та дистанційним в кімнаті керування.

Ultimax-і

Швидка 3D реконструкція з усіх сторін разом із системою Infinix-i Sky+, виробництва Toshiba Medical

Пропонуючи лікарям колосальну гнучкість при проведенні численних інтервенцій у рентгенопераційній, компанія Toshiba Medical представить свою систему Infinix-i™ Sky+ на виставці медичного обладнання протягом конгресу RSNA. Система з кріпленням на стелі має подвійну ковзаючу С-арку, яку можна розташувати в багатьох положеннях для прискореної і більш ефективної роботи та кращого доступу до пацієнта. С-арки можуть рухатися одночасно або незалежно одна від одної, дозволяючи тим самим дуже швидке обертання 210° зі швидкістю 80°/с. Завдяки такій можливості значно покращується роздільна здатність зображення та зменшуються витрати контрастної речовини. Система також комплектується розширеним комплектом автоматизованих та налаштованих інструментів управління дозою, розроблених для мінімізації рентгенівського опромінення на пацієнтів та лікарів.

Ultimax-і

Infinix-i 4D CT поєднує інтервенції та КТ в одній операційній 

Повністю інтегровані технології інтервенційної радіології та істинної комп’ютерної томографії в одному приміщенні, Infinix™-i 4D CT, покращують візуалізацію та прискорюють робочий процес, при цьому завжди в пріоритеті безпека пацієнта під час діагностики та втручань. Унікальне поєднання ангіографічної системи зі стельовим кріпленням та комп’ютерного томографу Aquilion™ ONE ViSION Edition / Aquilion PRIME / Aquilion LB (на вибір) дозволяє ефективно планувати, лікувати та перевіряти результати в одному клінічному середовищі. Система Infinix-i 4D CT забезпечує відмінну якість зображення, а також точність і гнучкість, щоб так необхідні під час інтервенцій. Обов’язково система оснащується набором функцій управління дозою, такими як AIDR 3D (Adaptive Iterative Dose Reduction 3D) для зменшення дози КТ та системою слідкування за дозою на Infinix-i.