Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Бездоганні клінічні можливості системи Infinix-i 4D CT представлені на ECR 2018


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Відень, Австрія, 28 лютого 2018 – Медичні заклади довкола Європи усвідомлюють нові можливості клінічної ефективності разом із системою Infinix-i 4D CT, що зручно поєднує інтервенційну радіологію (ІР) та комп’ютерну томографію.

Canon Medical Systems демонструє новітню систему візуалізації Infinix-i 4D CT на цьогорічному Європейському конгресі радіологів ECR 2018.

Унікальне поєднання ангіографічної системи Infinix-і з комп’ютерним томографом Aquilion ONE ViSION Edition або Aquilion PRIME, на вибір клієнта, дозволяє лікарям ефективно планувати, лікувати та перевіряти результати в одній і тій самій операційній. 

Медичні заклади, що наведені нижче, вже використовують систему Infinix-i 4D CT, що сприяє покращенню візуалізації та робочого процесу:

Hôpital Saint Louis, Париж, Франція використовує Infinix-i 4D CT для численних процедур в ІР та онкології. "Чудове системне поєднання КТ з інтервенційною процедурною, відкриваючи нові світи для інтервенційної онкології", – проф. Eric de Kerviler.

University Hospital of Montpellier (Університетська клініка Монпельє), Франція використовує систему для виконання всіх можливих процедур, що стосуються інтервенцій печінки. Ця система призначена для лікування онкології печінки, таких як емболізація в поєднанні з хіміотерапією або радіоактивними сферами, що руйнують пухлину за рахунок замороження або високої температури. "Отримати найкраще з усіх модальностей візуалізації, що зібрані в одному інтервенційному середовищі – це мрія кожного інтервенційного радіолога", – коментує проф. Boris Guiu, керівник команди в Монпельє.

University Hospital Strasbourg (Університетський госпіталь Страсбурга), Франція використовує систему для інтервенційної радіології та онкології, в тому числі і під час абляцій печінки та ортопедичних процедур. "Високоякісне КТ сканування під час комплексних інтервенцій – це ключове для нас", – сказав проф. Afshin Gangi.

Цього року системи Infinix-i 4D CT будуть встановлені ще в декількох закладах. Системна інтеграція ІР та КТ технологій в одному рішенні може допомогти лікарям покращити візуалізацію та продуктивність, при цьому безпека пацієнта залишатиметься в пріоритеті.

 

"Інтервенційні процедури стають все більш і більш комплексними, що потенційно може сприяти збільшенню часу роботи в режимі флюороскопії. Це означає, що інтервенційний простір очікує нових технологій та інновацій, щоб допомогти лікарям зменшити опромінення, покращити якість зображення та прискорити робочий процес. Протягом останніх двох років ми помічали нові, подвійні тренди в інтервенційному просторі. Сегмент конусно-променевої КТ залишається найбільшим сегментом на ринку; проте, спираючись на нові клінічні задачі, особливо в інтервенційній онкології, травмі, інсульті та комплексних процедурах загалом, неймовірно збільшився попит на концепцію Ангіо-КТ. Canon Medical інвестує чимало в дослідження та розробку одночасно обох напрямків на дуже високому рівні. Такий стратегічний підхід, що поєднує унікальні та надзвичайно прогресивні функції зменшення дози, надає нам перевагу в партнерстві для багатьох закладів високого рівня", – пояснює René Degros, Європейський директор з продажу, Canon Medical Systems Europe. Додатково система оснащена комплексом технологій зменшення дози, такими як AIDR 3D (унікальний алгоритм Canon Medical) для спрощення зниження дози КТ та Dose Tracking System (Система слідкування за дозою), що була розроблена з метою допомогти лікарям зменшити дозу рентгену в реальному часі.

Детальніше про систему: Infinix-i 4D CT