Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Canon Medical презентував новий ангіограф Alphenix на ECR


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Canon Medical презентував новий ангіограф Alphenix на ECR

Відень, 28.02-04.03.2019, запуск на Європейський ринок нової інтервенційної ангіографічної системи Alphenix стало головною подією на стенді Canon Medical Systems під час ECR 2019 минулого тижня. Інші важливі продукти, що були продемонстровані, це – новий комп'ютерний томограф базового рівня для світового ринку та нове програмне забезпечення для штучного інтелекту.

Уперше презентований на RSNA 2018, Alphenix характеризується 16-ти бітною цифровою архітектурою, що надає можливість суттєвих покращень, наприклад, протокол придушення шуму Illuvis. Ця функція Illuvis значно покращує якість зображення, що буде особливо доцільно в кардіології.

Режим конуснопроменевої комп’ютерної томографії Alphenix під назвою AlphaCT був розроблений для візуалізації ділянок з низьким контрастом, а режим автоматичного зсуву пікселя в реальному часі очистить зображення менш ніж за 10 мсек, зменшуючи ореол і артефакти.

Уперше серед усіх ангіографічних систем на ринку, система Alphenix оснащена новим Hi-Def плоским детектором, що дозволяє переключатися в режим високої роздільної здатності натисканням на одну кнопку, при цьому у такому режимі роздільна здатність складає 6,6 пар ліній/мм.

Система Alphenix також комплектується робочою станцією, що поєднує технології ангіографічної робочої станції та клінічні додатки з робочої станції Vitrea. Це виключає необхідність двох окремих робочих станцій для роботи з рутинними і розширеними клінічними додатками.

Серед лінійки комп’ютерних томографів Aquilion з’явилась нова модель Aquilion Start, яка є новою моделлю КТ-сканерів початкового рівня для міжнародного ринку, доступною в 16- та 32-зрізових конфігураціях.

Сканери Aquilion Start мають багато таких же функцій, як і високотехнологічні системи Canon, а саме - детектор PureVision від Canon, який спочатку  використовувався  тільки в КТ системах преміум класу, а також четверта версія функції ітеративної реконструкції, Adaptive Iterative Dose Reduction (AIDR) 3D Enhanced, в системі доступна функція субтракції та створення йодних карт. Апертура гентрі складає 78 см, ширина столу пацієнта 47 мм, який можна опустити до 31,2 см, що значно полегшує позиціювання пацієнтів з травмами та перенесення пацієнтів з інвалідного візка.

Щодо функції обробки зображень, Canon представив свій Advanced Intelligent Clear-IQ Engine (AiCE), алгоритм покращення реконструкції зображення, заснований на штучному інтелекті, що вперше був представлений компанією Canon на RSNA 2018.

В області ультразвукових досліджень, основну увагу на ECR 2019 було приділено новій лінійці a-series, ультразвуковим системам середнього рівня, які компанія Canon вперше представила на RSNA 2018. Системи серії a-series пропонують таку ж ергономіку і архітектуру, як і системи преміум-класу Canon i-series, але при цьому, вартість новинок істотно нижча.

Крім надсучасних ультразвукових систем, на виставці ECR 2019 компанія Canon представила новий 33-МГц лінійний датчик для ультразвукової системи Aplio i800. Датчик підтримує технології Intelligent Dynamic Microslice (формування динамічного високощільного зрізу) і Superb Microvascular Imaging (допплерівська технологія візуалізації мікроциркулярного русла), які дозволяють лікарям використовувати систему Aplio i800 для проведення поверхневої підшкірної томографії, а також досліджень дрібних суглобів, нервових закінчень і поверхневих судинних структур.

Було представлено лінійку магнітно-резонансних томографів Vantage Orian 1.5Т оснащених новими надтонкими градієнтами із високими показниками амплітуди 45 мТ/м та швидкості наростання 200 Т/м/с. Вказана лінійка магнітно-резонансних томографів комплектується столом високої вантажопідйомності 250 кг, та опцією його від’єднання від гентрі для переміщення пацієнтів.

Також було презентовано дві нові програмні опції для Vantage Orian 1.5Т та Vantage Galan 3Т: SureVOI Knee і KneeLine+, які дозволяють із 95% точністю автоматизувати процес планування проекцій сканування та прискорити отримання зображень. Таким чином було розширено лінійку програмних опцій для автоматизації процесу планування дослідження разом із NeuroLine+, SpineLine+, CardioLine+, KneeLine+. Також доступними стали опції для DIXON  візуалізації, як для отримання Т2 так і для отримання Т1 зважених зображень із візуалізацією в фазі, в протифазі, з отманням сигналу від води та від жиру.

Імпульсна послідовність Quick Star дає можливість проводити динамічне сканування черевної порожнини без затримки дихання. Радіальне заповнення k-простору знижує рухові артефакти ділянки черевної порожнини, і  таким чином підвищує комфорт пацієнтів при проведенні обстежень. Разом із використанням методики k-t SPEEDER стало можливим динамічне сканування серця без затримки дихання, а отже можливо проводити дослідження серця пацієнтам під седацією, зокрема і дітям.

Дякуємо всім відвідувачам нашого стенду та чекаємо на зустріч на X МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ «Інновації в медицині – здоров’я нації», який проходитиме 17-19 квітня 2019, МВЦ, Броварський пр-т 15, Київ!