Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Canon Medical Systems учасник міжнародної виставки «Охорона здоров'я 2018»


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Canon Medical Systems учасник міжнародної виставки «Охорона здоров'я 2018» 

З 2 по 4 жовтня 2018 року у МВЦ відбулася головна подія медичної спільноти України – 27-а Міжнародна виставка «Охорона здоров'я», де компанія Canon Medical Systems прийняла участь.

Цього року компанія Canon Medical Systems вперше в Україні презентувала сучасні ультразвукові системи експертного класу нових лінійок: стаціонарні системи Aplio a550, Xario 200G та портативні апарати Viamo c100 і планшет Viamo SV7.

Aplio a-series — спадкоємець преміальної лінійки апаратів Aplio i-series, яка також отримала надвисоку якість зображення та продуктивність, а також, найсучасніші експертні технології за більш доступною ціною.

Xario g-series — нова діагностична платформа зі зменшеним енергоспоживанням та вбудованою акумуляторною батареєю, завдяки якій система може працювати автономно до восьми годин. Це дає змогу використовувати всі експертні методики, інтегровані в Xario g-series, в умовах приймальних відділень та відділень інтенсивної терапії.

У нових портативних системах Viamo C100 та Viamo SV7 компанії Canon вдалося інтегрувати в компактний корпус технології візуалізації, які притаманні системам експертного класу. Відвідувачі стенду змогли оціните портативність та мобільність, яку забезпечують нові ультразвукові системи Viamo C100 та Viamo sv7.

Крім зазначених моделей на стенді були представлені усім вже знайомі надсучасні флагманські УЗ сиcтеми лінійки Aplio i-series та усіма улюблена серія апаратів Aplio Platinum Series.

Для того, щоб зацікавлені відвідувачі змогли якнайкраще оцінити якість та можливості наших ультразвукових апаратів, на стенді працювали провідні ультразвукові спеціалісти України для проведення сканувань, а саме к.м.н. Новікова Марія Миколаївна та к.м.н. Журавльова Юлія Борисівна.

Також 3 жовтня о 12:00 всі бажаючі а нашому стенді змогли почути доповідь «Клінічне значення застосування SMI (оцінка мікрокровотока) при дослідженні органів черевної порожнини та нирок», яку підготувала к.м.н. Новікова Марія Миколаївна. 

Інноваційна технологія Superb Microvascular Imaging (SMI)* від Canon Medical Systems дає можливість зберегти високу якість базового сірошкального відображення, кодуючи кровотоки зі швидкостями нижче 1 см/с. При цьому частота зміни кадрів залишається на рівні 48–55 за секунду, тобто на такій високій частоті зміни кадрів зображення позбавлене артефактів руху, які зазвичай виникають при використанні стандартних допплерівських методик. В той же час, SMI має високу просторову роздільну здатність, що забезпечує точне картування в межах В режиму.

Режим SMI із успіхом використовується не тільки при дослідженні органів, які розташовані поверхнево, а й черевної порожнини і заочеревинного простору.

Лекція привернула увагу багатьох фахівців і вилилася в обговорення інноваційних діагностичних можливостей апаратів Canon в практичній діяльності лікаря УЗД.

Для поціновувачів важкого обладнання на стенді був представлен справжній комп’ютерний томограф Aquilion Aquilion Lightning - 160-рядний сканер!   

Усі відвідувачі стенду Canon Medical змогли отримати інформацію про останні інновації та можливості, які допоможуть їм забезпечити краще обслуговування пацієнтів з більш високою ефективністю.

А всі хто залишив на виставці нашим керівникам проектів запит з придбання обладнання отримав спеціальну цінову пропозицію.

Продукція Canon Medical розроблена з урахуванням потреб пацієнтів та медичних працівників, тому на виставці йшла мова не лише про продукцію, а також були надані IT-рішення для медичної радіології від провідних виробників програмного забезпечення Vitrea (Vital) та Olea. 

Дякуємо всіх хто завітав до нашого стенду та чекаємо зустрічі наступного року на 28-ій Міжнародній медичній виставці PUBLIC HEALTH 2019!