Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Johan Vochteloo: Міжнародний медичний Форум є ефективною платформою спілкування фахівців


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Johan Vochteloo: Міжнародний медичний Форум є ефективною платформою спілкування фахівців

17–19 квітня 2019 року у Києві відбувся X Ювілейний Міжнародний медичний Форум «Інновації в медицині – здоров’я нації». Щиро дякуємо організаторам заходу — компанія LMT, Національна академія медичних наук України, Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика та інші.

Генеральним партнером Форуму вже восьмий рік поспіль традиційно виступила компанія Canon Medical Systems.

Організатори заходу запросили керівника підрозділу відновленого обладнання Secondlife компанії Canon Medical Systems Europe B.V. Johan Vochteloo виступити перед учасниками та гостями форуму на урочистому відкритті форума.

Johan Vochteloo зазначив, що Міжнародний медичний Форум є гарною та ефективною платформою спілкування для усіх тих, хто має професійне відношення до медичної галузі — лікарів, виробників обладнання, інструментарію, фармацевтичної та іншої продукції медичного призначення. Це можливість зустрічі із колегами, обговорювання актуальних питань, обміну досвідом, ознайомлення із новинками медичного ринку.

Johan Vochteloo нагадав, що компанія Canon Medical Systems вже більше 120 років працює на ринку медичних технологій (до 2016 року Toshiba Medical Systems). Весь цей час незмінною філософією  нашої компанії є девіз — «Зроблено для життя»™ (Зроблено для партнерства. Зроблено для пацієнтів. Зроблено для Вас.). Цей девіз втілює наше зобов’язання безпосередньо сприяти покращенню здоров’я людей.

Ми розуміємо, що життя — це найцінніше, і прагнемо створити нові цінності для клінічної практики за допомогою інновацій та співпраці з нашими клієнтами, надаючи послуги та продукти, що забезпечують впевненість та більш ефективну медичну допомогу. Ми прагнемо розвивати свою філософію «Зроблено для життя» та рухатися вперед разом з нашими клієнтами.

Сьогодні компанія постачає продукцію більш ніж у 150 країн світу. Це високотехнологічне медичне діагностичне обладнання: ангіографічні системи, МРТ, КТ, УЗ-системи, рентгенівські системи. 

Представництво компанії Canon Medical Systems працює в Україні із 2004 року. За цей час офіційні дистриб’ютори Canon Medical Systems встановили в українських клініках: 38 ангіографічних систем, 28 магнітно-резонансних томографів, 156 комп’ютерних томографів, 31 рентгенівську систему та понад 1000 УЗ-апаратів експертного класу.

Усе обладнання, яке постачають офіційні дистриб’ютори, має гарантію від виробника та забезпечується постгарантійним сервісним обслуговуванням від інженерної служби компанії дистриб’ютора. Головною перевагою цього є те, що це, насамперед, високопрофесійні фахівці, які пройшли навчання й стажування на підприємствах виробника, мають швидкий доступ до оригінальних запчастин, документації та володіють останніми оновленнями програмного забезпечення, які регулярно проводить виробник.Ми скористалися нагодою та розпитали пана Johan Vochteloo про те, що змінилося у підрозділі Secondlife після переїзду з Данії до Нідерландів.

За його словами, за ці півроку сталися великі позитивні зміни. Оскільки виробнича площа стала значно більшою, то це дало змогу вдосконалити процеси відновлення обладнання та підвищити об’єми робіт. Інженерний штат збільшено на 14 фахівців і тепер він становить 25 осіб. Виробництво оснащене найсучаснішим обладнанням. Для КТ та ангіографічних систем створені окремі секції з урахуванням усіх вимог до контролю радіації.

Якщо раніше на виробництві у Данії щорічно відновлювалося приблизно 100 УЗ-апаратів, 40 КТ, по 10 ангіографів та МРТ, то зараз ці цифри можна впевнено подвоїти.

Сьогодні в Україні є попит на замовлення щонайменше 8 КТ, 10 МРТ, 20–40 УЗ-апаратів. І підрозділ Secondlife має можливості задовольнити ці потреби, враховуючи усі побажання клієнта та фінансові можливості кожної окремої клініки, гарантувати технічний супровід обладнання протягом усього часу його роботи.

Цього року на стенді Canon Medical Systems було представлено інноваційні уз-системи експертного класу, а саме:

—  флагманська ультразвукова система Aplio i800, яка розроблена для досягнення неперевершеної клінічної точності. Кристально чисті зображення з покращеною роздільною здатністю та проникненням, а також велика кількість експертних інструментів допомагають швидко та гарантовано отримати діагностичну відповідь.

—  наднові системи Aplio a550 та Aplio a450, які є спадкоємцями преміальної лінійки апаратів Aplio i-series. Вони отримали надвисоку якість зображення та продуктивність, а також найсучасніші експертні технології за більш доступною ціною.

—  сучасна система Xario 200g. Це нова діагностична платформа зі зменшеним енергоспоживанням та вбудованою акумуляторною батареєю, завдяки якій система може працювати автономно до восьми годин. Це дає змогу використовувати всі експертні методики, інтегровані в Xario G, в умовах приймальних відділень та відділень інтенсивної терапії.

—  нові портативні системи Viamo C100 та Viamo SV7. Компанії Canon вдалося інтегрувати в компактний корпус технології візуалізації, які притаманні системам експертного класу.

—  а також вже добре всім знайома та усіма улюблена Aplio 300 Platinum Series.

Для зручності відвідувачів на стенді працювали провідні українські лікарі з УЗ діагностики, які на моделях мали змогу провести сканування та продемонструвати усі переваги уз-систем Canon Medical. А керівники проектів компаній дистриб'юторів із задоволенням допомогали усім зацікавленим із підбором необхідної комплектації обладнання.

Для тих, хто цікавився комп'ютерною томографією провідні фахівці Canon Medical Systems Europe B.V. презентували новий сканер Aquilion Start та докладно розповіли про його можливості для радіологів й переваги для керівництва клінік.

За три дні виставки наш стенд відвідало більше двухста друзів та партнерів. Ми вдячі всім за довіру та увагу. Були раді зустрітися з кожним із Вас та із нетерпінням чекаємо нових зустрічей! 

Попереднє інтерв’ю із Johan Vochteloo читайте тут