Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

КОМПАНІЯ CANON MEDICAL SYSTEMS в період 29.02 – 1.03 2020 року приймає участь в роботі школи «Ультразвукової діагностики в мамології».


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

КОМПАНІЯ CANON MEDICAL SYSTEMS в період 29.02 – 1.03 2020 року приймає участь в роботі школи «Ультразвукової діагностики в мамології». Цикл лекцій кандидата медичних наук, завідуючої відділенням інноваційних технологій в ультразвуковій діагностиці київського міського клінічного ендокринологічного центру Сердюк Вікторії Олександрівни проходить в конференц-залі Інституту кардіології ім. М.Д. Стражеско.

Під час роботи розглядається ряд особливо актуальних питань в сфері ультразвукових досліджень та діагностики:
- методика ультразвукового дослідження (сіра шкала, колірне картування, соноеластографія) в мамології. Нормальна анатомія фізіологія і ехоструктура молочної залози;
- особливості ультразвукової структури молочної залози в різні вікові, фізіологічні періоди;
- запальні захворювання молочної залози: класифікація, етіологія, патогенез, ехосеміотика маститів і абсцесу молочної залози;
- дифузні доброякісні гіперплазії: етіологія і патогенез; можливості та обмеження ультразвукової діагностики;
- вузлова гіперплазія: ультразвукова діагностика і подальша стратегія лікування;
- ультразвукова діагностика доброякісних утворень молочної залози. Патогенез, клініка, ехографічні ознаки;
- ультразвукова діагностика злоякісних утворень молочної залози. Класифікація, етіологія, патогенез, фактори ризику злоякісних пухлин;
- сонографія лімфовузлів: методика, зони відтоку. УЗ-ознаки метастатичних лімфовузлів;
- набряково-інфільтративні форми раку: класифікація, ехосеміотика, диференціальна діагностика;
- УЗ-діагностика неепітеліальних пухлин молочної залози;
- УЗ-діагностика післяопераційних ускладнень і рецидивів РМЗ;
- чоловіча грудна залоза, норма і ехосеміотіка патології.
- ехоознаки порушень, пов'язаних з імплантами молочних залоз.
- система BIRADS в комплексній діагностиці патології молочних залоз.

Удосконалення методу діагностики мамографії – один з пріоритетних напрямків діяльності нашої компанії. На протязі багатьох років ми створювали, удосконалювали технології та обладнання, які дозволяють підвищити ефективність діагностики новоутворень молочної залози на ранніх стадіях.
Спеціалісти компанії CANON MEDICAL SYSTEMS проведуть ряд майстер-класів на яких усі бажаючі мають змогу ознайомитись з ультразвуковими системами, які дозволяють використовувати сучасні методи виявлення захворювань на ранніх стадіях та виводити ультразвукову діагностику на новий, більш продуктивний рівень у питаннях профільних досліджень.

Експертні системи від Canon Medical представлені моделями Xario g-series (100G, 200G), Aplio a-series (а450, а550), Aplio i-series (і600, і700, і800, і900) призначеними для отримання найповнішої інформації при встановленні точного діагнозу хворого і зниження витрат за рахунок - прискорення процесу встановлення діагнозу.