Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Обладнання Canon Medical для українських лікарень за програмою ґрантової допомоги по проектах людської безпеки «КУСАНОНЕ»


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Обладнання Canon Medical Systems для українських лікарень за програмою ґрантової допомоги по проектах людської безпеки «КУСАНОНЕ»

Уряд Японії пропонує ряд програм, які спрямовані на допомогу країнам, які перебувають у стані розвитку. Зокрема, це програма «Кусаноне», яка діє в Україні з 2002 року. Мета Програми — сприяння реалізації соціально спрямованих проектів, які пропонуються як неурядовими організаціями, так і організаціями місцевого самоврядування.

Програма «Кусаноне» працює таким чином, що вона забезпечує швидке і гнучке сприяння проектам розвитку. Саме тому вона має досить високий рейтинг.

За Програмою «Кусаноне» безвідплатна фінансова допомога надається неурядовим організаціям, закладам охорони здоров’я та початкової освіти, науково-дослідним інститутам та іншим неприбутковим організаціям задля реалізації проектів, які сприятимуть добробуту суспільства.

Єдина вимога для потенційних одержувачів ґрантів — неприбутковість організації, яка бере на себе виконання проектів розвитку. Право на фінансування Програмою «Кусаноне» мають усі проекти розвитку малого масштабу. Особлива увага приділяється таким напрямкам як: медична допомога, освіта, спорт, допомога малозабезпеченій і найбільш вразливій категорії населення, суспільний добробут, навколишнє середовище.

Одним із самих пріоритетних напрямків є постачання медичного обладнання лікувальним закладам. Компанія Canon Medical Systems (до 2018 року Toshiba Medical Systems) є активним учасником Програми «Кусаноне», пропонуючи сучасні ультразвукові апарати експертного класу лінійок Xario  та Aplio .

З лікарями закладів, що отримали ультразвукові системи, проведено ознайомчі, навчальні заходи з метою покращення рівня медично-діагностичного обслуговування пацієнтів.

Сподіваємось, що кожна лікарня отримає необхідне обладнання та проводитиме діагностику населення на апаратах експертного класу.