Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Правила, яких необхідно дотримуватись, щоб не захворіти коронавірусом


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Правила, яких необхідно дотримуватись, щоб не захворіти коронавірусом:

1. Мийте руки з милом (на протязі мінімум 20 секунд) або із засобом дезінфекції, що містить не менше 60% спирту.
2. Уникайте близьких контактів. Дотримуйтесь дистанції щонайменше 2 метри від людини, яка кашляє, чхає чи має підвищену температуру.
3. Не торкайтесь руками очей, носа, рота. Руки можуть контактувати із забрудненими вірусом поверхнями і передати його Вашому тілу.
4. Кашляйте/чхайте на внутрішню частину ліктя. Коли кашляєте, прикривайте обличчя внутрішньою частиною ліктя. Це допоможе уникнути зараження об'єктів та людей, з якими Ви контактуєте.
5. Не вживайте антибіотики чи противовірусні препарати. Наразі немає наукового підтвердження, що противовірусні засоби запобігають зараженню коронавірусом. Антибіотики взагалі не знищують віруси, а діють тільки проти бактерій.

6. Мийте поверхні із засобами дезінфекції. Хімічні засоби дезінфекції, які можуть вбивати коронавірус: відбілювач, хлор, розчинники, 75% етанол, оцтова кислота та хлороформ.
7. Використовуйте маску. ВООЗ рекомендує використовувати маски, тільки в тому разі, якщо є підозра на контакт із коронавірусом або для допомоги хворій людині.

Надійні джерела інформації:
Уповноважені органи постійно комунікують зі ЗМІ. Правдиву інформацію про захворювання, викликане новим коронавірусом, можна знайти на офіційних сайтах.