Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Secondlife від Canon Medical Systems — нові перспективи на новому місці


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Secondlife від Canon Medical Systems нові перспективи на новому місці

Основим мотивом кожного ребрендингу є привнесення позитивних змін у вже перевірений бренд. Трансформація Toshiba Medical Systems, компанії здобувшої та утримуючої довіру протягом десятиріччя,  у Canon Medical Systems  має набути нових позитивних ознак і виправдати зростаючі очікування споживачів.

Відтепер  Представництво компанії в Європі повністю зосередилося у Нідерландах. Сюди приєднався й  підрозділ Secondlife з усією базою по відновленню обладнання, що раніше базувався у Данії.

На виставці «Охорона здоров’я 2018» ми зустрілися із його керівником Johan Vochteloo.

Які зміни відбуваються у департаменті Secondllife після новосілля?

—   На новому місті з’явилося більше можливостей для розширення майданчику щодо відновлення обладнання  та його подальшого розвитку. Цьому сприяє й географічний фактор — зручніше вирішуються логістичні питання. Побудовано три нових цехи, зокрема і для проведення діагностики обладнання. Це дало змогу вдосконалити й оптимізувати процесси, збільшити  об’єми, впровадити найсучасніші засоби щодо захисту навколишнього середовища.

Обладнання з яким зносом поступає до вас на відновлення?

—   Як правило, строк служби УЗ апаратів в більшості країн становить 4–7 років, для великогабаритного медичного обладнання, таких як рентгенобладнання, компютерних та магнітно-резонансних томографів — 5–7 років. Це вважається строком морального, а не фізичного зносу. Коли клініки оновлюють парк обладнання, компанія Canon Medical Systems бере на себе демонтаж і доставку апаратів до Secondlife.

Перш за все прилад проходить ретельну діагностику, оцінку потенціалу його складових. При необхідності деякі комплектуючі та вузли підлягають заміні У випадку, якщо подальша працездатність приладу викликає сумніви, то він не підлягає відновленню.

Друге життя приладу починається із повного очищення і дезінфекції. Що стосується програмного забезпечення, то воно оновлюється до максимально можливих останніх версій.

Скільки одиниць обладнання проходить через відновлення за рік?

—    Це залежить від виду обладнання. Декілька сотень УЗ апаратів, по 40–60 апаратів КТ, МРТ, ангіографів і рентгенапаратів.

А скільки з них потрапляє до України?

—    Приблизно 40–50 УЗ апаратів, 12 КТ, по 3–4 МРТ, 1–2 ангіографи.

 Як відрізняється ціна обладнання Secondlife від нового?

—    Як правило, ціна відновлених приладів становить 30–40 % від вартості нових.

Чи відрізняється пакет сервісних послуг (гарантійне і постгарантійне обслуговування) для покупців нового і відновленого обладнання?

—    Ні. Усі клієнти компанії мають однакові пропозиції щодо сервісного супроводження придбаного обладнання. Важливо підкреслити, що наші сервісні служби мають повну гарантовану підтримку Canon Medical Systems: це й швидка доставка запасних частин, вузлів для заміни пошкоджених, постійний доступ до усіх програмних оновлень тощо. В Україні ми давно співпрацюємо із компанією «ІНМЕД УКРАЇНА» (один з офіційних дистриб’юторів Canon Medical Systems в Україні)  і повністю довіряємо досвіду її фахівців. Сервісні інженери проходять регулярне навчання, зокрема і в європейському Представництві в Нідерландах.

У чому головна перевага використання відновленого обладнання Secondlife для українських користувачів?

—    Перш за все це гарантована перевірена якість найвідомішого бренду за більш низькими цінами. Для кожної клініки, кожного приватного лікаря ми пропонуємо рішення відповідно до  їх бюджету (можливостей).  Ми супроводжуємо наших клієнтів протягом усього часу використовування приладів та гарантуємо надання швидкої допомоги при будь яких перебоях у роботі обладнання чи виходу його з ладу. Canon Medical Systems бачить великі перспективи роботи на українському ринку, а отже, зацікавлена в довірі наших клієнтів, в їх комфорті при роботі на нашому обладнанні.

Залишити запит на придбання обладнання: https://www.canon-medical.com.ua/ua/kontakti/information/