Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Серія систем Alphenix від Canon у перших рядах допомоги лікарням у підготовці до майбутнього інтервенційної медицини


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

ЗОБРАЖЕННЯ ВИСОКОЇ РОЗДІЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ У СИСТЕМАХ ALPHENIX ДОПОМОГАЄ ЕНДОВАСКУЛЯРНИМ ХІРУРГАМ БАЧИТИ ДРІБНІ ДЕТАЛІ

AlphenixВід дня презентації в 2018 році серія систем Alphenix від Canon Medical допомогла лікарям вийти за рамки традиційних меж інтервенційних процедур – завдяки спрощеному робочому процесу, оптимізації дози та покращеній роздільної здатності зображення. Наприклад, нейроінтервенційна команда відділення радіології Університетської лікарні в Уппсалі, Швеція, успішно використовує новий біплан Alphenix з детектором високої роздільної здатності (Hi-Def) з вересня 2019 року. Система оснащена детектором з унікальною технологією Hi-Def, що поєднує звичний вже плоский детектор розміром 30 х 30 см із вбудованим детектором CMOS високої роздільної здатності 9 х 9 см із 6,5 пар ліній / мм. Ця нова технологія здатна візуалізувати невеликі анатомічні деталі та деталізувати пристрої з роздільною здатністю та якістю, які раніше були неможливі.

Детектор Hi-Def допоміг їм полегшити постановку стентів та flow-diverter стентів під час лікування внутрішньочерепної аневризми, а також встановлення спіралей в мікроаневризми. Команда дуже цінує ці нові клінічні можливості, оскільки вони роблять головний внесок у підвищення безпечності процедур з кращим результатом для своїх пацієнтів.

«Система склала перші іспити з найвищими балами. Всі колеги в операційній були вражені, – сказав доктор Любіса Борота, консультуючий інтервенційний нейрорадіолог відділення радіології Університетської лікарні в Уппсалі. «Окрім чудової універсальності та значно покращеного постпроцесингу, особливо аналізу аневризми та віртуального стентування, Alphenix пропонує дві нові, унікальні функції. Spot ROI – функція, спрямована на зменшення дози рентгенівського випромінювання, а також режим високої роздільної здатності (Hi-Res). Ми можемо швидко переходити від звичайної до високої роздільної здатності, що дає нам чудову візуалізацію наших пристроїв, коли мова йде про найважливішу частину під час складного втручання – встановлення мікро пристроїв. Поєднання зображень із високою роздільною здатністю та великого збільшення дозволяє дуже крихітним структурам відображатися великими та чіткими на моніторі, що робить наше життя набагато простішим, а результат втручання одночасно більш безпечним та ефективним».
Детектор Hi-Def від Canon Medical, доступний у системах Alphenix Biplane та Alphenix Core +, є першим у світі детектором високої чіткості з ультра-високою роздільною здатністю.

"Завдяки візуалізації дуже складної анатомії з найвищим рівнем роздільної здатності, що доступна на ринку інтервенційних зображень, наш Hi-Def детектор надає клініцистам можливість проводити малоінвазивну нейроваскулярну терапію з чіткими зображеннями, щоб побачити дрібні деталі, що дозволяє їм визначати пріоритетність клінічних рішень та результат лікування ", – зазначив Рене Дегрос, директор з продажу Canon Medical Systems Europe BV. "Серія Alphenix – це приклад зобов'язання Canon Medical надавати технології наступного покоління, необхідні нашим клієнтам для безпечного, точного та впевненого лікування пацієнтів".

Унікальний плоский детектор 30 х 30 см від Canon Medical забезпечує просторову роздільну здатність до 2,5 разів більше, ніж будь-яка інша доступна на ринку система. Покращена роздільна здатність допомагає інтервенціоністам отримати більшу деталізацію під час складних втручань.