Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Школа штудерної УЗ діагностики «Ультразвукова діагностика захворювань нирок та сечовидільної системи у дорослих»


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Школа штудерної УЗ діагностики «Ультразвукова діагностика захворювань нирок та сечовидільної системи у дорослих»

На передостанніх вихідних вересня  у Львові відбулась школа штудерної ультразвукової діагностики «Ультразвукова діагностика захворювань нирок та сечовидільної системи у дорослих».

Навчання провела к.м.н. Новікова Марія Миколаївна. Партнером заходу виступила компанія Canon Medical в Україні, яка надала для проведення практичних занять новітні уз-системи експертного класу Aplio i800 та  Aplio 500 Platinum Series.

Дводенний теоретично-практичний курс зібрав близько 40 слухачів, які змогли дізнатись про:

– сучасні технології ультразвукової діагностики захворювань нирок та сечовидільної системи, а також можливості і обмеження ультразвукової візуалізації сечоводів у дорослих;

– принципи та правила проведення допплерографії внутрішньо- та позаниркового кровотоку, можливості і обмеження в діагностиці патології судин нирок.

Крім цього лектор розглянула з курсантами принципи оформлення протоколів та формування висновків ультразвукового дослідження нирок та сечового міхура.

Також усі зацікавлені слухачі змогли поспілкуватись з фахівцями компанії ІНМЕД УКРАЇНА (Офіційного дистриб’ютора Canon Medical в Україні), щоб якнайкраще підібрати ультразвукову систему згідно своїх потреб та отримали актуальну інформацію про умови придбання обладнання Canon Medical.

Дякуємо організаторам заходу Школа штудерної ультразвукової діагностики та всім відвідувачам!

До зустрічі!