Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

МАРК ХОЛМШОУ ПРИЗНАЧЕНИЙ ПРЕЗИДЕНТОМ ТА ГЕНЕРАЛЬНИМ ДИРЕКТОРОМ TOSHIBA MEDICAL SYSTEMS EUROPE


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Зутермер, Нідерланди, 07 червня 2017 – Toshiba Medical оголосила про призначення пана Марка Холмшоу Президентом та Генеральним директором Toshiba Medical Systems Europe. Він розпочав виконувати свої обов’язки ще 1-го травня та став наступником пана Хіроюкі Тачікава, який був керівником європейської організації протягом чотирьох років. Марк працює в компанії Toshiba Medical протягом 27 років. Почавши з посади  інженера в Сервісному відділі, він перейшов до підрозділу продажів у Toshiba Medical у Великій Британії, а пізніше його було призначено на посаду Віце-президента з продажів, маркетингу та сервісу у Toshiba Medical в Європі в 2012 році.

Зважаючи на вражаючий досвід роботи у сфері інженерії, продажів та управління, Марк Холмшоу очікує на подальше зміцнення та зростання компанії в галузі охорони здоров’я. Партнерство, інновації та чітка комунікація – ось ключові елементи його стратегії вдосконалення бізнесу.

«Я вдячний за те, що я отримав можливість скористатися моїми сильними навичками роботи з людьми та здобутими за роки роботи знаннями і досвідом для реалізації наших далекоглядних цілей та виведення нашої організації на більш високий рівень, - зазначив пан Марк Холмшоу. – Ключовим елементом успіху компанії є наші віддані співробітники та їх дружній, професійній та клієнт-орієнтований підхід. Саме вони вирізняють нас з-поміж інших компаній і я беззастережно вірю, що головне  - це люди. Я впевнений, що тепер, ставши частиною родини Canon, наша організація зможе зміцнити всі аспекти нашого бізнесу і я з нетерпінням чекаю на ці зміни».  

Про Марка Холмшоу

Марк приєднався до команди Toshiba в 1991 році, прийшовши з компанії Philips Medical Systems. Він розпочав свою кар’єру у Toshiba Medical у групі сервісного обслуговування, а пізніше перейшов до підрозділу продажів у Toshiba Medical у Великій Британії в 1996 році. Потім його було призначено на керівну посаду в підрозділі продажів та регіональному підрозділі. 
У 2010 році він обійняв посаду керівника підрозділу рентгенологічного обладнання в Європі і переїхав до Нідерландів.  У 2012 році Марка було призначено Віце-президентом з продажів, маркетингу та сервісного обслуговування у Toshiba Medical у Європі до того, як у травні цього року він зайняв свою нинішню посаду. 

Про Toshiba Medical Systems в Європі

Toshiba Medical Systems Europe, організація, що входить до Canon Group, із штаб-квартирою у Зутермері, Нідерланди, що спеціалізується на випуску на ринок, продажах, дистрибуції, та сервісному обслуговуванні рентгенологічних та кардіологічних систем, включаючи КТ, МРТ, УЗД, рентгенологічне обладнання, включаючи рентгенологічне обладнання для проведення складних хірургічних втручань. 
Більше інформації ви можете знайти на сайті Toshiba Medical Systems в Європі: https://eu.medical.canon/ 

Про Корпорацію Toshiba Medical Systems 

В грудні 2016 року, Toshiba Medical стала членом Canon Group. На початку 2018 року назву буде змінено на Canon Medical Systems Corporation. Toshiba Medical пропонує повний спектр діагностичних медичних рішень для проведення рентгенорадіологічних досліджень включаючи КТ, рентгенологічні дослідження, УЗД та МРТ по всьому світі. Згідно нашої філософії Made for Life («Зроблено для життя»), пацієнти є центром всього, що ми робимо. Наша місія – забезпечити медичних працівників усіма необхідними рішеннями для підтримки їх зусиль із покращення стану здоров’я та благополуччя по всьому світу. Наша мета полягає в тому, щоб  створити для пацієнтів найкращі можливості в галузі охорони здоров’я завдяки відмінним характеристикам нашого обладнання та його зручній та безпечній роботі.  

У Toshiba Medical ми працюємо разом із нашими партнерами – представниками медичної, наукової та дослідницької спільнот. Ми будуємо відносини, які базуються на прозорості, довірі та повазі. Діючи  разом, ми намагаємося створювати новітні рішення, покликані покращувати якість життя.