Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Toshiba Medical передала медобладнання обласним лікарням України


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Останній апарат у рамках проекту – цифрова рентгенівська система Radrex виробництва Toshiba Medical – встановлений 18 грудня 2017 року в Обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського у Житомирі.

Цього року Уряд Японії передав українським лікарням 6 ендоскопічних та 8 цифрових рентгенівських систем в рамках Офіційної допомоги з метою розвитку, узгодженої в 2014 році. Проект реалізовано за співпраці Toshiba Medical, ІНМЕД УКРАЇНА, офіційного дистриб’ютора Toshiba Medical в Україні, та агента з закупівлі компанії Crown Agents.

Цифрові рентгенівські системи прибули в Україну влітку 2017 року і встановлені в наступних лікарнях:

  • Київська обласна клінічна лікарня,
  • Обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова, м. Дніпро,
  • Запорізька обласна клінічна лікарня,
  • Харківська обласна клінічна лікарня,
  • Біловодська центральна районна лікарня,
  • Старобільське районне територіальне медичне об’єднання,
  • Дрогобицька міська лікарня №1,
  • Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського, м. Житомир.

Нові системи замінили обладнання, що вже давно застаріло. Лікарі наголошують, що це важливий крок для якісного обстеження адже рання діагностика надважлива для успішного лікування.

У більшості медичних установ через застаріле обладнання існували проблеми зі своєчасною діагностикою пацієнтів, у тому числі й ургентні обстеження. Нова цифрова рентгенівська система замістила рентгенівське обладнання, що вже давно застаріло за своїми можливостями, підвищивши в рази пропускну здатність рентген кабінету.
Лікарі наголошують, що рання діагностика надважлива для успішного лікування. Нове рентгенівське обладнання дає можливість проводити обстеження та виявляти патологію органів грудної клітини й черевної порожнини, кістково-суглобової системи і органів малого тазу. Застосування на практиці нашими фахівцями цифрових рентгенодіагностичних методів радикальним чином призвело до зміни всієї технології проведення дослідження пацієнта: від реєстрації до архівування та опису.

Цифрова рентгенівська система Radrex зручна в застосуванні: вибір та керування основними параметрами експозиції відбувається з комп’ютерної робочої станції лаборанта, а необхідна інформація про пацієнта вноситься в електронну базу даних і зберігається в електронному вигляді. Результати досліджень (цифрові рентгенівські знімки) відображаються на екрані монітору всього за декілька секунд після виконання експозиції і потім зберігаються в базі даних системи. Важливим фактором і те, що відсоток браку при проведенні таких досліджень мізерно малий у порівнянні з традиційною плівкою рентгенографією. Важливим є те, що завдяки такому сучасному рентгенівському обладнанню, як цифрова система Radrex, пацієнти отримають значно менше опромінення під час діагностичних процедур у порівнянні з аналоговими й застарілими рентгенами.

Хоча система і підтримує режим роботи зі звичайною плівкою, проте фактично необхідності в її використанні вже немає, і відповідно необхідності в її обробці та зберіганні.

Завдяки такому обладнанню фахівці мають можливість автоматизувати обробку результатів досліджень, виконувати статистичну обробку з метою узагальнення отриманих даних, а також передавати отриману інформацію в електронному вигляді іншим фахівцям та в іншу медичні заклади.
Компанія ІНМЕД УКРАЇНА вдячна за плідну співпрацю Crown Agents, Міністерству охорони здоров’я, залученому персоналу всіх згаданих вище медичних закладів та сервісним інженерам компанії за старанність, віддачу справі й оперативність!