Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

ВЕБІНАР: Ультразвукова діагностика дифузних захворювань печінки


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

23 Березня, 2021

Час: 20:00-21:00

Тема ВЕБІНАРУ: Ультразвукова діагностика дифузних захворювань печінки

Чому вам варто зареєструватися на цей вебінар:

  1. Дізнаєтеся у професора В. Вілгрейна і доктора Г. Феррайолі, як оцінювати різні аспекти дифузного захворювання печінки за допомогою методів ультразвукової візуалізації на ультразвукових діагностичних системах Canon Medical.
  2. Отримаєте практичні поради з розглянутих прикладів, щодо використання новітніх методів оцінки дифузних захворювань печінки.
  3. Будете мати можливість прийняти участь в інтерактивному сеансі запитань і відповідей.

  Доповідач: проф. Валері Вільгрен (Prof. V. Vilgrain), доктор медичних наук, доктор філософії

  Завідувач відділу рентгенології

  Лікарня Божона (Beaujon Hospital),

  Кліші, Франція

 

Довідкова інформація:

Завідувач відділу рентгенології в університетській лікарні Божона, Кліші, Франція.

В даний час доктор Вільгрен є штатним професором радіології в Паризькому університеті, Франція. Вона є членом кількох національних та міжнародних товариств, серед іншого RSNA (Радіологічне товариство Північної Америки), VS (Європейське товариство радіології), ESGAR (Європейське товариство гастро-та абдомінальної радіології) та SFR (Французьке радіологічне товариство).

Мультипараметричні інструменти для оцінки захворювань печінки

Поширення дифузних захворювань печінки зростає у всьому світі і зараз є глобальною проблемою.

Окрім зловживання алкоголем або хронічного гепатиту, є й інші причини захворювання печінки, такі як метаболічний синдром, аутоімунний гепатит, хвороба Вільсона-Коновалова і т.д.

Широке розмаїття цих причин та їх вплив на печінку вимагають поєднання звичайного ультразвуку та спеціальних методик, щоб забезпечити повну картину стану печінки пацієнта.

Цей вебінар дає можливість розглянути можливості таких методів, як еластографія (для стадіювання фіброзу) та атенюація (для стадіювання стеатозу), використовуючи останні діагностичні дані. Ця інформація дозволяє ідентифікувати, а також прогнозувати та визначати пріоритети лікування та подальшого спостереження.

Навчальні цілі презентації:

Дізнайтеся у професора В. Вільгрейна, як оцінювати різні аспекти дифузного захворювання печінки, використовуючи методи ультразвукової візуалізації на ультразвукових системах від Canon.

  Доповідач, д-р Джованна Феррайолі (Dr. Giovanna Ferraioli), доктор медичних наук,

  Референтний лікар, відділення ультразвуку, відділення інфекційних та тропічних захворювань Фонду IRCCS

  Policlinico San Matteo, Університет Павії

  Павія, Італія

 

Довідкова інформація:

Референтний лікар, відділення ультразвуку, відділення інфекційних та тропічних захворювань Фонду IRCCS. Доктор Феррайолі - науковий співробітник Fondazione IRCCS Policlinico San Matteo, медична школа, Університет Павії (Італія).

Сфера наукових інтересів включає еластографію при дифузних захворюваннях печінки, неінвазивну оцінку стеатозу печінки, ультразвукові контрастні речовини та доплерографію при портальній гіпертензії. Вона є координатором Школи ультразвуку в лікарні Фонду Сан-Маттео, Медичної школи Університету Павії (Італія) та співдиректором Центру навчання ультразвуку EFSUMB (ULC) у цьому ж закладі.

Неінвазивне кількісне визначення стадії стеатозу печінки

Стеатоз печінки є найпоширенішим захворюванням печінки з можливим прогресуванням до неалкогольного стеатогепатиту (NASH) або гепатоцелюлярної карциноми.

Візуалізація загасання (атенюація) у поєднанні з ультразвуком в режимі реального часу є одним з неінвазивних методів візуалізації, що застосовуються для діагностики стеатозу.

Ми розглянемо використання техніки атенюації та її діагностичні можливості, в порівнянні з біопсією печінки або МРТ PDFF, беручи до уваги останні дослідницькі дані оцінки.

Навчальні цілі презентації:

Дізнатеся у доктора Г. Феррайолі, як оцінювати стеатоз печінки за допомогою техніки ультразвукової візуалізації на ультразвукових системах від Canon.

Реєстрація : 
https://eu.medical.canon/events_calendar/webinars/Ultrasound_Liver_Package_March23-2021?utm_source=Website&utm_medium=Ultrasound%20Liver%20Package%20Webinar%20eBlast&utm_campaign=Top%20title%20red%20banner