Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Ви вже готові до Чорної П’ятниці?


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

Компанія ІНМЕД УКРАЇНА офіційний дистриб’ютор Canon Medical Systems в Україні підготувала для Вас спеціальну пропозицію!

Ви маєте чудову можливість придбати найпопулярнішу ультразвукову систему експертного класу Aplio 500 Platinum Series з трьома датчиками (конвексний, лінійний, ендокавітарний) лише за 55 000 євро з ПДВ*, гарантія від виробника 12 місяців.

Aplio 500 Platinum Series – це новий підхід до діагностики. Система має передові можливості обробки зображень та візуалізації, а також забезпечує комфорт під час досліджень завдяки досконалій ергономіці.

Революційна архітектура високощільного формування променю (High Density Beamforming) забезпечує безпрецедентну якість зображення в усіх режимах, а функції обробки сигналу, такі як Precision, ApliPure, Speckle Reduction та покращений динамічний потік (ADF) забезпечують високу якість візуалізації за рахунок зменшення перешкод і посилення сигналу.

Скористайтесь акційною пропозицією вже сьогодні та відчуйте всі переваги обслуговування у офіційного дистриб’ютора Canon Medical Systems в Україні!

Залишити запит та отримати додаткову інформацію.

* Ціна вказана в базовій комплектації з трьома вище зазначеними датчиками. Акція поширюється на апарати виробництва 2017 року, Toshiba Medical Systems. Пропозиція діє для приватного ринку та доки системи є в наявності.