Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

Canon Medical Systems презентує нову лінійку ангіографічних систем Alphenix на ECR 2019


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

CANON MEDICAL SYSTEMS ПРЕЗЕНТУЄ НОВУ ЛІНІЙКУ АНГІОГРАФІЧНИХ СИСТЕМ НА ECR 2019

Відень, лютий, 2019 – Canon Medical Systems Europe B.V. презентує наступне покоління своїх ангіографічних систем – платформа Alphenix – для Європейського ринку. 

Нова сучасна платформа ангіографічних систем Alphenix включає в себе всі нові функції, які дозволяють лікарям отримувати чіткі та якісні зображення, не завдаючи незручностей в робочому процесі, при цьому в пріоритеті залишається низька доза.

Із запуском серії Alphenix, Canon Medical також уперше презентує свій ексклюзивний новий Hi-Def детектор (плоский детектор з високою роздільною здатністю), який доступний для систем Alphenix Biplane та Alphenix Core+. Уперше створений у світі детектор з високою роздільною здатністю – розмір пікселя всього 76 мкм – для візуалізації дрібних деталей, унікальна гібридна панель 12×12 дюймів скомбінована з технологією високої роздільної здатності плоских панелей, що дозволяє отримати роздільну здатність 2,6 пал ліній/мм (звичайний) та 6,6 пар ліній/мм (детектор Hi-Def). 

Технологія детектору Hi-Def систем Alphenix допомагає лікарям побачити більш тонкі деталі під час складних інтервенційних процедур, таких як позиціонування стента та прилягання стента, навігація проводу та катетера через конструкцію стентів і спостереження за встановленням спіралі.

Разом з новим Hi-Def детектором серія систем Alphenix характеризується наступними можливостями:

  • Наступне покоління технології Illuvis для зменшення шуму на зображенні з меншим часом затримки, при цьому забезпечується більш чітке зображення при значних кутах нахилу С-арки. 
  • Технологія автоматичного зсуву пікселя в реальному часі (RAPS) для автоматичного коригування у разі зміщення контрасту відносно маски під час роботи в режимі DSA та 2D Roadmap. 
  • Опційний сенсорний планшет з кріпленням на столі для оптимізації робочого процесу з простими функціями керування та можливістю занесення в пам’ять «улюблених» функцій для налаштування інтерфейсу для кожного лікаря.

Нова система Alphenix та нова технологія Hi-Def детектору Alphenix будуть представлені на стенді Canon Medical на цьогорічному конгресі ECR у Відні з 28 лютого по 3 березня (Expo Х3).

 «Canon Medical демонструє новий рівень можливостей в інтервенціях завдяки впровадженню систем Alphenix», коментує Peter Blonk, Керівник відділу рентген обладнання в Canon Medical Systems Europe B.V. «З найвищою можливою на ринку ангіографічного обладнання роздільною здатністю, наші клієнти тепер мають можливість виконувати малоінвазивні процедури керуючись більш чіткими зображеннями з покращеною деталізацією.»

Детальніше про систему: https://www.canon-medical.com.ua/ua/products/angiografiya/alphenix/