Canon Medical Systems
01135
Київ
вул. Григорія Андрющенка, 7/19
pr@inmedua.com
https://www.canon-medical.com.ua/img/header/Logo_Canon_Medical_Systems_2018.svg

МЦ «ПАНАЦЕЯ» – об'єднання кращих традицій медицини з прогресивними методами лікування та діагностики.


Для розповсюдження зверніться до нашої контактної особи pr@inmedua.com

МЦ «ПАНАЦЕЯ» – об'єднання кращих традицій медицини з прогресивними методами лікування та діагностики.

Вітаємо МЦ «Панацея», м. Миколаїв із придбанням надсучасного ультразвукового апарату експертного класу Aplio i800.

Головний принцип медичного центру «ПАНАЦЕЯ» – об'єднання кращих традицій медицини з прогресивними методами лікування та діагностики. Ультразвукова система Aplio i800 повністю відповідає усім вимогам фахівців МЦ «Панацея» та забезпечує виключно високу точність та продуктивність.

Завдяки останнім інноваційним розробкам від Canon Medical лікарі МЦ «Панацея» отримують чіткі та контрастні зображення з поліпшеною роздільною здатністю та глибиною проникнення, що допомагає їм швидко отримувати якісний результат на етапі ранньої діагностики.

Неперевершена візуалізація

Поєднання унікальних технологій в апараті Aplio i800 дозволяє отримувати високу якість зображень за рахунок зменшення перешкод та посилення сигналу. Ці функції працюють разом з класичними режимами візуалізації, дозволяючи підвищити точність діагностики в усіх областях застосування діагностичного ультразвуку.

Побачити більше з SMI

Технологія візуалізації мікроциркуляторного русла (SMI) розширює діапазон видимого кровотоку та забезпечує візуалізацію низького мікросудинного потоку, який досі не був видимий під час ультразвукового дослідження. У порівнянні із традиційними Допплерівськими технологіями, SMI забезпечує високу частоту зміни кадрів, високу просторову та швидкісну роздільну здатність, високу чутливість та майже повну відсутність артефактів руху.

Це дає клініцистам новий спосіб виявлення мікросудин при оцінці уражень, кіст, запальних захворювань та пухлин. SMI пропонує ефективний інструмент оцінки плоду та моніторингу пацієнтів на етапі лікування.

Впевненість в результаті та розширення діагностичних можливостей.

Раннє виявлення та додаткова інформація про патологічні утворення допомагають чітко та швидко поставити діагноз, що дає змогу оптимізувати клініко-діагностичний цикл. Широкий спектр методів візуалізації та кількісного аналізу системи Aplio i800 допомагає швидко отримати точні й достовірні результати.

Дивовижна деталізація, універсальність застосування.

Датчик 24 МГц з розширеним діапазоном частот і технологія Dynamic MicroSlice (iDMS) забезпечують високу деталізацію і дозвіл в ближньому полі.

Бажаємо МЦ «Панацея» успіхів, процвітання та перемог!

Детальніше про обладнання: https://www.canon-medical.com.ua/ua/products/ultrazvuk/aplio-i-series/